Luxusautó bérlés születésnapra

Luxusautó bérlés születésnapra vagy egyéb jeles eseményre

Lepje meg valamelyik szerettét egy fantasztikus szülinapi meglepetéssel. Exkluzív gépjárműveink bármelyike kiváló választás lesz, ez garantált.

Amennyiben a kedves férjét lepné meg, abban az esetben ne lepődön meg ha a baráti társaságukban a többi férfi szemébe Ön lesz a példakép, és a feleségük mindig Önt fogja felhozni onnantól kezdve példának, hogy bezzeg a Pistának milyen figyelmes a felesége!

Viszont ha mondjuk valamelyik szülőjét vagy nagyszülőjét lepné meg egy luxusautó bérlésével, abban az esetben aznap egy párszor biztos hallani fogja, hogy Ön vagy a legjobb gyerek vagy unoka az egész világon, ez nem is lehet kérdés.


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Gondolja el, ahogy a nagyszülei végig robognak a körúton egy Rolls Royce Silver Cloud II 1961′-el… Mekkora élményt jelentene ez nekik? Vagy képzelje el a szüleit amikor, egy Rolls Royce Silver Spur 1986′-tal mennek az Astoriától a Keleti pályaudvarig! Az biztos hogy még az is megbámulja őket, aki nem is arra fele néz!


Szeretnénk Önnek egy jó tanácsot adni, amennyiben Ön egy figyelmes úriember , és mi biztosak vagyunk benne hogy az , akkor a feleségét egy életre leveheti a lábáról, egy szülinapi Porsche Speedster 1960′ bérlésével, amivel a kedvenc éttermükbe mehetnek egy jó kis vacsorára.

Egy biztos: Bármelyik exkluzív autónkat is béreli ki, onnantól kezdve az életre szóló élmény garantálva van, a meglepett személy vagy személyek számára!

Fontos infók exkluzív gépjárműveink bérlésével kapcsolatosan

Exkluzív gépjárműparkunk folyamatosan karbantartott, mind esztétikailag és műszakilag egyaránt.

A kibérelt gépjárműveket kizárólag saját sofőrjeink vezethetik, ezért kauciót sem kérünk a kölcsönzéseknél.

Sofőrjeink mindig az alkalomhoz illő viseletben jelennek meg, és természetesen a megrendelő egyedi igényei figyelembevételével.

A gépjárművek nem csak Budapesten bérelhetőek, hanem országos viszonylatban is, de akár külföldre történő kölcsönzést igényt is teljesítünk.


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Minden megrendelésre egyedi árajánlatot készítünk, a saját kéréseid figyelembevételével.

“ÉLMÉNYEKET GYŰJTSÖN, NE TÁRGYAKAT!”

Exclusive Car Hungary – Partnere az élményekben

luxus kategóriás személygépjárművek kölcsönzése Budapesten és országosan egyaránt