Luxusautó bérlés fotózásra

Luxusautó bérlés fotózásra

Ilyen luxusautók láttán, felrobbanna a közösségi média oldala

luxusautó bérlés fotózásra - exclusive car hungaryEExkluzív személygépjárműveink természetesen fotózásokra is kibérelhetőek. Biztos hogy jól fog mutatni a képen, bármelyik luxus kategóriás autónkat is választja a fotói elkészítéséhez!

Készíthetnek csapat fotót, vagy akár a szűkebb baráti társasággal is érdemes egy ilyen profi fotósorozatot elkészíteni, mert tuti nagyot robbanna a közösségi portálokon, ha mondjuk látják az ismerősök, hogy egy Rolls Royce Phantommal fotózkodnak.

 


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Ugyanígy ajánljuk exkluzív gépjárműveinket, vállalkozásoknak, szolgáltatást vagy terméket értékesítő cégeknek, esetleges márka építő, vagy éppen egy új szolgáltatás bemutatásához elkészített reklámfotó nagyon ütős kiegészítő kellékeként. Nem lehet vita tárgya, hogy mekkorát tud emelni egy termék, szolgáltatás nívóján, ha már csak a háttérben olyan autócsoda áll, amitől a lélegzet eláll. Ezzel a kijelentésünkkel egy komoly marketinges is egyetértene, hisz minden reklám lényege, a minél nagyobb hatás elérése.

Fontos infók exkluzív gépjárműveink bérlésével kapcsolatosan

Exkluzív gépjárműparkunk folyamatosan karbantartott, mind esztétikailag és műszakilag egyaránt.

A kibérelt gépjárműveket kizárólag saját sofőrjeink vezethetik, ezért kauciót sem kérünk a kölcsönzéseknél.

Sofőrjeink mindig az alkalomhoz illő viseletben jelennek meg, és természetesen a megrendelő egyedi igényei figyelembevételével.

A gépjárművek nem csak Budapesten bérelhetőek, hanem országos viszonylatban is, de akár külföldre történő kölcsönzést igényt is teljesítünk.


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Minden megrendelésre egyedi árajánlatot készítünk, a saját kéréseid figyelembevételével.

“ÉLMÉNYEKET GYŰJTSÖN, NE TÁRGYAKAT!”

Exclusive Car Hungary – Partnere az élményekben

luxusautó bérlés fotózásra - exclusive car hungary