Luxusautó bérlés esküvőre

Luxusautó bérlés esküvőre: Exkluzív gépjárműveink kölcsönzése, egy fantasztikus esküvő megkoronázása lehet

luxusautó bérlés esküvőre - Exclusive Car Hungary

Hogy a nagy nap valóban felejthetetlen legyen, nyűgözze le leendő feleségét vagy akár férjét mondjuk egy exkluzív, minden igényt kielégítő Rolls Royce Phantom típusú luxus személygépjármű bérlésével.

Egy ember élete során nem sokszor házasodik, a statisztikák szerint általában egyszer. Éppen ezért olyan esküvőt szervezzen, hogy a kőszívű apósa reggelig dobálja a levegőbe, és közben üvöltse a násznépnek, a lányom megnyerte a Jackpotot!

Egy ilyen Rolls Royce Phantom kölcsönzésével, ez könnyen előfordulhat. Nem csak a szülők szívébe tudja belopni magát pillanatok alatt. Amennyiben feleségként lépi meg ezt a váratlan húzást, és a férje, valamint a násznép tudta nélkül begurul a hófehér Rolls Royce, onnantól kezdve már nem kérdés, hogy a világ legjobb felesége fog éppen férjhez menni.


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Minden igényt kielégítő luxusgépjárműveink kikölcsönzésével, magasra emelhetitek az esemény nívóját, és tehetitek még felejthetetlenebbé. Sofőrjeink udvarias és pedáns megjelenéssel biztosítanak titeket, az esemény zökkenőmentes, és kiemelt színvonalú lebonyolításáról.

Fontos infók exkluzív gépjárműveink bérlésével kapcsolatosan

Exkluzív gépjárműparkunk folyamatosan karbantartott, mind esztétikailag és műszakilag egyaránt.

A kibérelt gépjárműveket kizárólag saját sofőrjeink vezethetik, ezért kauciót sem kérünk a kölcsönzéseknél.

Sofőrjeink mindig az alkalomhoz illő viseletben jelennek meg, és természetesen a megrendelő egyedi igényei figyelembevételével.

A gépjárművek nem csak Budapesten bérelhetőek, hanem országos viszonylatban is, de akár külföldre történő kölcsönzést igényt is teljesítünk.


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Minden megrendelésre egyedi árajánlatot készítünk, a saját kéréseid figyelembevételével.

“ÉLMÉNYEKET GYŰJTSÖN, NE TÁRGYAKAT!”

Exclusive Car Hungary – Partnere az élményekben

luxusautó bérlés esküvőkre, rendezvényekre - exclusive car hungary