Luxuautó kölcsönzés rendezvényekre

Luxusautó kölcsönzés rendezvényekre: Exkluzív gépjárműveink, még a legnívósabb rendezvények színvonalát is magasabbra emelik

luxusauto berles, exclusive car hungary, rolls royce silver cloude IIExkluzív gépjárműveink bérelhetők szinte bármilyen rendezvényre. Legyen szó akár céges partyról, vagy privát rendezvényekről, az tuti hogy elnyerik a közönség tetszését.

Luxusautóinkat sok esetben rendelik meg üzleti tárgyalásokra is, ahol nagyon fontos a nívós megjelenés.

Biztos lehet benne, ha ilyen autókkal megy tárgyalni, akkor már félig nyert ügye van, mert hát ki ne szeretne egy ilyen menő üzletemberrel társulni, aki mondjuk egy Rolls Royce Phantommal jelenik meg a döntő fontosságú üzleti tárgyaláson…


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


 

Tökéletes választás lehet az 1986-os évjáratú Rolls Royce Silver Spur típusú gyönyörűségünk, abban az esetben, amennyiben  egy nívós partyn, rendezvényen kell megjelenni.

Fontos infók exkluzív gépjárműveink bérlésével kapcsolatosan

Exkluzív gépjárműparkunk folyamatosan karbantartott, mind esztétikailag és műszakilag egyaránt.

A kibérelt gépjárműveket kizárólag saját sofőrjeink vezethetik, ezért kauciót sem kérünk a kölcsönzéseknél.

Sofőrjeink mindig az alkalomhoz illő viseletben jelennek meg, és természetesen a megrendelő egyedi igényei figyelembevételével.

A gépjárművek nem csak Budapesten bérelhetőek, hanem országos viszonylatban is, de akár külföldre történő kölcsönzést igényt is teljesítünk.


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


Minden megrendelésre egyedi árajánlatot készítünk, a saját kéréseid figyelembevételével.

“ÉLMÉNYEKET GYŰJTSÖN, NE TÁRGYAKAT!”

Exclusive Car Hungary – Partnere az élményekben

luxusautó kölcsönzés rendezvényekre