Autóink

Bérelhető Exkluzív Gépjárművek

Porsche Speedster 1960′

Rolls Royce Phantom 2010

 Rolls Royce Silver Cloude 2 1961′

Rolls Royce Silver Spur 1986′


Exkluzív gépjárművek kölcsönzése / bérlése sofőrrel együtt, különleges alkalmakra

Prémium kategóriás személygépjárműveink tökéletes választás lehet születésnapi meglepetésnek, esküvőre, céges rendezvényekre, fotózásra vagy bármilyen különleges eseményre. Ezek a gépjárművek biztosan maradandó élményt fognak nyújtani. Kápráztassa el szeretteit, barátait, kollégáit vagy céges partnereit. Gondolja csak el, hogy milyen születésnapi meglepetés lehet ezen autó csodák a férje vagy felesége részére!

De tökéletes választás lehet bármelyik autónk egy fotósorozat elkészítésére.

 

(Sofőrjeink minden helyzetet a kérésnek megfelelően kezelnek, maximális diszkrécióval,) 


Minden személygépjármű kölcsönzéssel kapcsolatos megrendelésre egyedi árajánlatot készítünk, hogy a személyes igényeket maximális ki tudjuk elégíteni, és ennek megfelelően történjen a díjszabás!


Gépjármű bérlés esetén kizárólag sofőrjeink vezethetik az autókat, és ebből adódóan nincsen kaució sem. Exkluzív gépjárműveink nem csak Budapesten bérelhetőek, hanem országosan egyaránt, valamint külföldre történő megrendelést is probléma nélkül teljesítünk.

Hölgyek, Urak itt a lehetőség , hogy egy életre szóló élményt okozzanak párjuknak!

Az évek múlásával csak az élmények fognak számítani, semmi más. Ez az amit az emberek a legjobban bánnak majd idős korukban, a meg nem élt élményeket, amit megtehettek volna, amivel nagy örömöt okozhattak volna szeretteiknek, barátaiknak, házastársuknak, és ezáltal maguknak.

 


ÁRAJÁNLATKÉRÉS


“ÉLMÉNYEKET GYŰJTÖN, NE TÁRGYAKAT!”

Exclusive Car Hungary – Partnere az élményekben

exkluzív gépjárművek kölcsönzése, bérlése Budapesten és országosan egyaránt, korrekt feltételekkel